Langer leven dankzij een affaire

Vrouwen die een buitenechtelijke affaire hebben, hebben meer kans om een gezonde levensstijl te hebben en langer fit te blijven, volgens een recente studie. Deze studie nam een kijkje in de sportgewoonten van mensen die naar de gym gaan en tegelijk een affaire hebben.

De studie, die werd uitgevoerd door VictoriaMilan, een datingsite voor getrouwde en gebonden volwassenen op zoek naar een affaire, ging op onderzoek bij meer dan 1 miljoen vrouwelijke leden uit 22 verschillende landen om te weten te komen wie het fitst is door meer dan één keer per week naar de gym te gaan.

Het onderzoek stelt vast dat vrouwen die een hoge seksdrive hebben, én er een buitenechtelijke affaire op na houden, veel meer energie hebben. Als ze hun calorieën niet verbranden in de slaapkamer, dan doen ze dit wel in de gym. Alles om hun lover tevreden te houden dus.

Terwijl Finland bovenaan de lijst staat met het meest actieve vrouwen (75%) – zij gaan meer dan één keer per week naar de gym – ontdekte de studie eveneens dat vrouwen uit Engelstalige landen bewuster zijn over hun lichaam en dus vaker gaan sporten.

De Nieuw-Zeelandse vrouwen (73%) staan bovenaan de lijst van Engelssprekenden die graag fit blijven, terwijl vrouwen uit Australië (71%), Canada (71%), Verenigd Koninkrijk (71%), Verenigde Staten (69%) en Ierland (68%) eveneens regelmatig gebruik maken van hun gymlidmaatschap om zichzelf fit en gezond te voelen.

Meer nog, vrouwen uit Engelssprekende landen gaan dagelijks naar de gym. Terwijl Finse vrouwen (13.9%) het meest bewust bezig zijn met zich slank en strak te voelen, zijn vrouwen uit deze landen ook erg gemotiveerd om dagelijks naar de gym te gaan: Australië (11.8%), Ierland (12.1%), Verenigde Staten (10.8%), Canada (10.7%) en het Verenigd Koninkrijk (10.6%).

Oprichter en CEO van VictoriaMilan, Sigurd Vedal, zei dat de resultaten van dit onderzoek aantonen dat vrouwen met een affaire meer gemotiveerd zijn om slank en fit te blijven. Zich gezond en fit voelen is een extra bonus.

“Je slank en fit voelen is overduidelijk een boost voor het zelfvertrouwen, en om succesvoller te kunnen flirten. Zo blijft je seksleven actief en gezond. Vrouwen uit Engelssprekende landen zijn hier het meest bewust over, en de meesten onder hen gingen zelfs één of twee keer per dag naar de gym.”

“Dus als mannen flirten met vrouwen uit deze landen, kunnen ze er zeker van zijn dat er onder hun kleren een mooi en strak lichaam schuilt,” aldus Vidal.