Meerdere hoogtepunten tijdens vrijpartij

Het bereiken van meerdere orgasmes is lang geen mythe meer. Want meer dan 90,9% van de Belgische vrouwen ervaren namelijk meerdere intense hoogtepunten tijdens de seks, en dit op regelmatige basis. Dat toonde althans een opwindende studie aan.

De pikante studie werd uitgevoerd door Victoria Milan, een datingsite voor getrouwde en gebonden mensen op zoek naar buitenechtelijke affaires. Door te neuzen in de slaapkamers van 5971 vrouwen uit 15 verschillende landen, kwamen ze te weten wie deze vrouwen meerdere orgasmes geeft, hoe vaak en hoe goed deze zijn!

Je zou je afvragen of die ondervraagde vrouwen hun slaapkamer eigenlijk wel verlaten, want 62,5% gaf aan meerdere orgasmes te hebben bij elke vrijpartij. Bij 12,5% gebeurt het een keer per week en een gelukkige 25,8% van de vrouwen bereikt meerdere hoogtepunten per maand.

De mannen mogen zichzelf zeker en vast gelukkig prijzen, want 50,3% van de Belgische vrouwen zegt dat hun mannen tevreden zijn als ze hun partner meerdere keren tot het hoogste genot kunnen leiden. Een slordige 12,5% van de Belgische vrouwen zei dan weer dat hun partner gechoqueerd is als ze erg opgewonden zijn. Een dik 25%, tot slot, zei dat hun partner verrast is als ze hun vrouw meerdere keren zien klaarkomen.

De erotische ervaring van meerdere orgasmes wordt het vaakst gegeven door de vaste partner, althans bij 52% van de Belgische vrouwen. Bij 48% van de vrouwen is het de minnaar die hen hierbij een handje helpt.

Een ander belangrijk resultaat van de enquête was het belang van meerdere orgasmes in een relatie. 87,5% van de Belgische vrouwen zei dat ze niet in een relatie zouden blijven enkel omdat ze verslaafd zijn aan zo’n frequente climaxen. Meer nog, 62,5% gaf aan dat ze meerdere orgasmes beter vinden dan één lang orgasme.

Oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal, zei dat Nederland gewoon erg open is ten opzichte van seks en wilde bedavonturen in het algemeen.

“De dagen waarin mensen vast zaten in een saai en uitzichtloos huwelijk met saaie seks, zijn voorbij. Mannen worden beter en beter in bed, en de Nederlandse vrouwen bereiken meerdere orgasmes hierdoor. Het zijn ofwel hun vaste partners, minnaars die hen hierbij helpen, of tijdens onenightstands. Het lijkt wel alsof mannen eindelijk gevonden hebben hoe ze dit moeten doen, opnieuw en opnieuw en opnieuw!” aldus Vidal.