Moeten er nog sokken zijn?

Alles kan. Niets moet. Dat is het credo van de nieuwste Happy Socks collectie. Van solide kleuren tot complexe motieven, werd elke sok wederom ontworpen om een klein beetje alledaags geluk te verspreiden.

Nieuwe patronen

Frisse motieven zoals palmbomen, kersen en vuurwerk vervoegen de inmiddels klassiek geworden dots en grafische patronen. Alle sokken zijn gemaakt van de beste kwaliteit gekamd katoen voor ultiem comfort en duurzaamheid.

Pharell Wiliams’ Billionaire Boys Club

Bezijden de hoofdcollectie stak Happy Socks de koppen opnieuw samen met Pharrell Williams’ Billionaire Boys Club. Het resultaat is een capsulecollectie met exclusieve ontwerpen die slechts beschikbaar is bij een select aantal verkooppunten. De collectie bestaat uit 6 paar Athletic sokken en een cadeaubox met 3 paar kousen en 2 mannenonderbroeken. Naast enkele designs uit vorige collabs, maken deze zomer ook een camouflage- en flamingoprint hun opwachting.

Het door Pharrell Wiliams opgerichte label Billionaire Boys Club volgt het mantra “Wealth is of the heart and mind, not the pocket”. De collectie bestaat uit een selectie kleding en accessoires gericht op de hedendaagse man. Bekende ambassadeurs van het label zijn o.a. Justin Bieber, Drake en Miley Cyrus.

Compressiekousen

De casual chic Dressed lijn met langere kousen in een satijnmix en de Athletic sportsokken zijn inmiddels incontournables binnen de Happy Socks familie en werden ook nu uitgebracht in nieuwe kleuren en prints.

Nieuw dit seizoen zijn echter de Compression socks: drukkousen in een leuk Happy Socks jasje. Handig voor op het vliegtuig of om sneller te recupereren na het sporten.