‘Muilmarathon’ viert derde verjaardag

Dit weekend overspoelen duizenden mensen de straten van Gent voor de 176e editie van de Gentse Feesten. Van 19 tot 28 juli wordt Gent gevuld met cultuur, sfeer en vooral veel passie, want ook de Gentse social app Twoo is weer van de partij met de muilmarathon. De derde editie wordt de eerste mét blinddoek. Elke nacht kunnen de feestvierders vanaf 2u terecht op de Vlasmarkt voor een muilwalhalla in ‘Blind Gemuild’-stijl. “Voor het derde jaar op rij wil Twoo ervoor zorgen dat bezoekers van de Vlasmarkt elkaar ongeremd de liefde verklaren. We nodigen iedereen uit om onder het toeziend oog van onze muilcam – al dan niet geblinddoekt – te muilen”, zegt Lien Louwagie, woordvoerder van Twoo.

Liefde is blind

De trend van de laatste jaren? Belangrijke levensbeslissingen met de ogen dicht nemen. Dat de wetenschap voor ons de perfecte match kan vinden wisten we al, maar sinds dit jaar weten we ook dat Dina Tersago een droomhuis in petto heeft voor onwetende kopers. Na ‘Blind Getrouwd’ en ‘Blind Gekocht’ is het nu tijd voor de zomerversie, een versie waar we allemaal reikhalzend naar uitkijken: ‘Blind Gemuild’. Zonder gêne de eerste de beste binnendoen wordt ein-de-lijk maatschappelijk aanvaard. Of ja, op de Vlasmarkt met een Twoo-blinddoek toch. Ongetwijfeld de beste manier om je affectie te uiten, want liefde maakt blind, niet?

Dagelijkse Muilmarathon vanaf 2 uur

Onder het motto “blinddoek aan en muilen maar” nodigt de social app Twoo alle bezoekers van de Gentse Feesten uit om elke avond vanaf 2u hun compagnon, grote liefde, een vage kennis of random omstander te zoenen. Uiteraard alleen als die andere persoon die liefde maar wat graag over zich heen laat komen. Bovendien waakt de muilcam over alle gretige tongen en laat hij om het uur willekeurige mensen blind – of stiekem toch een beetje ziend – uitgebreid van speeksel wisselen.

Het Gentse Twoo wil met deze zwoele actie de Gentse Feesten liefdevol en zorgeloos houden. Zo beloven de Gentse Feesten dit jaar nog spannender, heter – en mysterieuzer – te worden dan ooit.

Praktisch

Wat? ‘Blind Gemuild’, een muilmarathon voor durvers
Wanneer? Elke nacht vanaf 2u, tijdens de Gentse feesten (19 – 28 juli)
Waar? Vlasmarkt