Na een zilveren medaille nu ook goud voor Moon-gin

Afgelopen jaar behaalden Tommy De Mulder en Matthew Van Noten een zilveren medaille op het prestigieuze Concours Mondial de Bruxelles. Ook dit jaar valt het ambiteuze duo in de prijzen. Blogger en ginspecialist Glenn Vanbellingen geeft Moon-gin 90/100, wat goed is voor het winnen van een gouden medaille.

Verrassende smaken

De organisatie Gin Ur Way stond versteld van de verrassende smaken die deze Beverse Gin te bieden heeft. Jeneverbes, citrus, maar ook een beetje kaneel zorgen ervoor dat Moon-gin verfrissend, zoet en tegelijk ook bitter smaakt. Tommy en Matthew hebben dan ook een professionele chef-kok onder de arm genomen om de smaken in de gin zo goed mogelijk uit te balanceren. “Het is een fantastisch gevoel, dit is de kers op de taart na al ons harde werk”, aldus Tommy De Mulder.

Vrouwelijke gin

Naast hun huidige gin, zal Moon-gin voor de zomer van 2018 nog op de markt komen met een nieuw product.  Hun nieuwe gin zal helemaal anders smaken en toetsen bevatten van kers en zomers fruit. Meesterdistilleerder Patrick Van Schandevijl van De Moor in Aalst creëerde samen met de twee vrienden deze nieuwe vrouwelijke gin. Het trio is vastberaden en droomt ook om met hun nieuwe gin medailles binnen te halen.

Moon-gin gaat internationaal

Tommy en Matthew zijn duidelijk gedreven ondernemers met een duidelijke toekomstvisie. Zo neemt Moon-gin ook deel aan de Internationale SIP Awards in Amerika. Een panel van 120 juryleden zal op basis van smaak en geur de punten verdelen. Het duo hoopt als nieuwkomer toch te scoren.