Najaar in met Eden Park

Eden Park bepaalt mee hoe ons silhouet er dit najaar zal uitzien: elegant en karaktervol. De Eden Park man van 2021 kiest bewust voor lef en voor een coole maar daadkrachtige uitstraling waarbij ieder detail getuigt van een bijzondere stijl.

De snit van ieder stuk is tot in de perfectie bedacht, de lijnen passen perfect en er is veel oog voor een logische kleurencombinatie. De materialen passen goed bij elkaar en de details uit de rugbysport zijn een onderscheidend element voor een verzorgde en goed doordachte look. Als accessoire kies je bijvoorbeeld voor een paar sneakers waarmee je wereldwijd op veel bijval zal mogen rekenen!

Meer over Eden Park

Eden Park is het eerste premium merk ter wereld met de rugbysport als inspiratiebron. De creaties zijn authentiek, hedendaags, elegant en met een duidelijke signatuur. Het merk straalt die typische doordachte Franse knowhow uit alsook die typische French Flair. Het huis Eden Park is aanwezig in 34 landen en heeft ondertussen ruim 534 verkooppunten waaronder Inno in Antwerpen.