Nomi: Veiligheid, comfort , beweeglijkheid en design voor kinderstoel

Na de Tripp Trapp van 42 jaar geleden is Peter Opsvik een nieuwe uitdaging aangegaan. De ontwerper brengt nu een kinderstoel uit die meegroeit met je kind: de Nomi van Evomove.com. Veiligheid, comfort, beweeglijkheid en design staan centraal. Wij geven trouwens hier het Nomi concept weg.

Veiligheid

Uiteraard de belangrijkste vereiste voor een kinderstoel: veiligheid. De filosofie van Peter Opsvik zorgde voor enkele opvallende kenmerken. Zo schuift de Nomi naar achter wanneer je kind zich afzet tegen de tafel. Kantelen is dus niet mogelijk en je hoeft je nooit zorgen te maken over je kleine spruit. De kinderstoel werd goedgekeurd volgens de recentste EN-normen.

Comfort

De Nomi van Evomove.com is een echte meegroeistoel. Met de geboorte kan je gebruik maken van de Nomi Baby, een soort wipstoel die heel veilig is. Daarna kan je baby mee aan tafel met de Nomi Mini. Eerst met de beugel en daarna zonder de beugel. De kinderstoel zelf weegt ook niet veel waardoor je hem gemakkelijk door het huis kan verplaatsen.

Beweeglijkheid

Kinderen moeten bewegingsvrijheid hebben, maar op een veilige manier. Bewegen is gezond en dat is voor kinderen niet anders. Ze moeten op en af hun stoel kunnen, draaien en heen en weer schuiven.

Design

De Nomi is echt een Scandinavisch designstuk die opvalt. De kleur en houtsoort kan je zelf kiezen waardoor hij mooi tot uiting komt in je interieur. Met de meegroeistoel won Peter Opsvik verschillende awards waaronder de β€˜Red Dot Award: Best of the Best’.

Processed with Snapseed.
Processed with Snapseed.