Onderbroek met gaten? Geen probleem

Bij Zeeman komen vooral vrouwen ondergoed kopen voor hun man. Van hen hoort Zeeman vaak dat mannen maar moeilijk afscheid kunnen nemen van hun ondergoed. Ze dragen hun boxers en slips gewoon door, ook al zijn ze versleten en zitten er gaten in. Zeeman wilde weten of dit waar is en liet daarom in vier landen een enquête uitvoeren.

Ze vroegen 300 samenwonende vrouwen in België naar het ondergoed van hun man. En wat blijkt? Volgens al deze vrouwen loopt 45% van de mannen regelmatig met een versleten onderbroek rond. zelfs al zitten er gaten in, ze blijven er mee rondlopen. Ze vroegen ook waarom ze dit doen en dit is wat vrouwen als reden gaven:

54% interesseert ondergoed niets
22% vindt dat de oude onderbroek zo goed zit
29% heeft geen zin om er tijd in te steken
19% merkt niet eens dat hij versleten is
23% is er erg aan gehecht

Dit onderzoek vormde de aanleiding voor de nieuwste ondergoedcampagne van Zeeman. Hierin vertellen ze dat je voor een paar euro bij Zeeman al een nieuwe boxer of slip koopt. Voor mannen is het belangrijk dat Zeeman een goed model onderbroek heeft dat lekker zit en, op de kleur en print na, niet verandert.

Note: het onderzoek is tussen 6 en 9 december 2016 uitgevoerd door MWM2 research. In totaal werden 1.225 vrouwen ondervraagd in vier landen. In België waren dit 300 vrouwen. De vrouwen waren tenminste 18 jaar en samenwonend met een mannelijke partner.