Ontspannen in QC Terme – Chamonix-Mont Blanc

Is het nu lente, zomer, herfst of winter? Bij QC Terme – Chamonix-Mont Blanc kan je het hele jaar terecht. Een Italiaanse wellness bestemming in de Franse Alpen omringd door de warmte van de baden. Leuke extra: je kan er ook lunchen of een aperitiefje drinken.

Met meer dan dertig wellness activiteiten verspreid over 3000m² beschikt QC Terme – Chamonix-Mont Blanc over een indrukwekkend complex. Reken daarbij de prachtige groene omgeving met besneeuwde bergtoppen rond de Mont Blanc en het plaatje is helemaal af. Het paradepaardje is ongetwijfeld een infinity pool in openlucht met prachtig uitzicht op de Alpen.

Net als in het oude Rome staat ook in QC Terme – Chamonix-Mont Blanc water centraal met een aangename temperatuur van 34 tot 36 graden. Whirlpools, watervallen, hydrojets, biosauna, stoombaden, jacuzzi’s of relax op een waterbed. Alles is mogelijk. Andere leuke ervaringen zijn de Vichy wouddouche en het Kneipp pad. De Vichy wouddouche zorgt voor een emotioneel stimulerende ervaring waarbij je als het ware in de regen staat middenin een bos. Het Kneipp pad wisselt warm en koud water af waarbij je benen en voeten volledig tot rust kunnen komen.

Honger en dorst gekregen van al die verschillende wellness ervaringen? Geen nood. Aangezien je volledig in de watten wordt gelegd is er ook een wellness lunch en een aperiterme. Lunchen kan dagelijks van 12u tot 15u. Kijk uit want het buffet is heel uitgebreid. Iedere avond organiseert QC Terme – Chamonix-Mont Blanc ook een aperitief, het aperiterme. Afspraak tussen 18u30 en 20u30.

QC Terme Spas and Resorts is de grootste en meest innovatieve Italiaanse speler in het wellness toerisme. QC Terme – Chamonix-Mont Blanc is hun eerste spa in Frankrijk. Andere vestigingen zijn te vinden in Bormio, Pré Saint Didier, Milaan, Turijn, Rome, San Pellegrino en de Dolomieten.