Persoonlijke fotoproducten voor thuis

Foto’s zijn herinneringen. Ze herinneren ons aan gelukkige momenten en mensen van wie we houden. Maar wat als we deze herinneringen konden omzetten in iets tastbaars? Iets dat we elke dag kunnen zien en aanraken? Dat is zeker mogelijk. Met alle opties die online te vinden zijn, vind je vast een manier die aan al jouw wensen voldoet.

Klassieke ideeën

Als je vroeger een fotoboek wilde maken, moest je eerst naar een speciale winkel om jouw fotorolletje uit te laten draaien. Vervolgens plakte je deze foto’s één voor één in een fotoboek. Dit leverde een erg leuk resultaat op, maar kostte ook ontzettend veel tijd. Gelukkig zijn fotoboeken tegenwoordig ook heel eenvoudig online te maken. Een groot voordeel van een fotoboek is dat je hem zo uitgebreid kunt maken als je zelf wilt. Zo kun je ontzettend veel foto’s, van bijvoorbeeld de wilde dieren in Europa, terug laten komen.

Een andere klassieke optie is een gepersonaliseerde foto mok. Een mok is iets dat we elke dag gebruiken. Waarom zou je hem niet extra speciaal maken door er een foto aan toe te voegen? Je kunt er zelfs tekst aan toevoegen voor dat extra persoonlijke tintje. Naast de standaard mokken vind je online ook veel andere leuke opties. Denk alleen al aan de ‘magische mok’. Deze mok lijkt op een standaard zwarte mok. Op het moment dat er een warme vloeistof in de mok wordt geschonken, verdwijnt de zwarte kleur en wordt jouw foto zichtbaar.

Dé klassieker onder de wanddecoraties is toch wel de foto op canvas.Tegenwoordig is het heel gemakkelijk om online een foto op canvas te bestellen. Je uploadt eenvoudig de foto die je wilt gebruiken en kiest het gewenste formaat. Voor een professionele en chique look kun je jouw canvas zelfs inlijsten!

Creatieve ideeën

Als je op zoek bent naar iets creatiefs, zijn er ook veel mogelijkheden. Een leuke optie is een puzzel met jouw eigen foto. Afhankelijk van jouw ervaring kies je voor een puzzel met 96 of juist 1000 stukjes. Om jezelf echt uit te dagen, kun je ook kiezen voor een driedimensionale puzzel. Deze zijn vaak moeilijker op te lossen, maar geven zeker een wauw-effect als ze af zijn.

Andere ideeën en ware rages op dit moment zijn het diamond painten en schilderen op nummer. Met deze twee methoden kun je met behulp van diamanten of verf jouw eigen foto op canvas maken. Het maken van een diamond painting of schilderen op nummer kost wel wat tijd en geduld, maar dan heb je wel een uniek en met de hand gemaakt fotoproduct.

Unieke ideeën

Veel huishoudens zijn inmiddels in het bezit van een inductieplaat. Wist jij al dat deze kookplaat ook zijn eigen fotoproduct heeft? Zo kun je de kookplaat, als je hem niet gebruikt, bedekken met een inductie beschermer van Fotocadeau. Zo’n beschermer voorkomt dat er vlekken of vuil op jouw kookplaat komen. Bovendien geeft het jouw keuken een persoonlijke tint door de eigen foto die je er op laat printen.

Een ander product dat je zowel voor binnen als buiten kunt laten ontwerpen, is het fotokussen. Een ‘kale’ (lounge)bank zonder sierkussens kan eigenlijk niet meer. Als er één product met oneindig veel mogelijkheden qua vorm en formaten is, is het wel een fotokussen. Het is zeker een aanrader om dit product eens online op te zoeken!

Ook de deurmatten zijn de laatste jaren een erg populair product. Steeds meer mensen kiezen voor een deurmat met hun eigen foto of tekst. Zo kun je jouw bezoekers in stijl een warm welkom geven.