Sexy lingerie als kerstcadeau

Vrouwen raken opgewonden van de feestdagen, en meer dan een derde van de ondervraagde vrouwen wendt zich tot iemand anders dan haar partner om haar seksuele verlangens tijdens de feestdagen te bevredigen, volgens de resultaten van een nieuw onderzoek.

Victoria Milan – een datingsite voor getrouwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een avontuurtje – ondervroeg 3871 van haar vrouwelijke leden om erachter te komen wat vrouwen dit jaar onder de kerstboom zouden willen zien.

Iets meer dan 60% van de ondervraagde vrouwen zei dat opgewonden te worden van de feestdagen. Voor 83,3% van de vrouwen komt dat door de spanning van het komende jaar of de liefdevolle sfeer van de feestdagen.

Sommigen van hen kunnen echter niet voor de bevrediging die ze zoeken bij hun partner terecht. Meer dan een derde deel (37,5%) van de ondervraagde vrouwen is van plan hun minnaar te ontmoeten voor een seksafspraak tijdens de feestdagen.

Om deze gegevens nog beter te maken, waren de ondervraagde vrouwen zo vriendelijk hun voorkeur voor sexy kerstcadeautjes van hun minnaars bekend te maken. Een derde van de vrouwen hoopt op sexy lingerie. Voor 16% van de ondervraagde vrouwen is glijmiddel met warmte-effect, massage-gel, kaarsen en olie meer wenselijk. Een kwart van de ondervraagde geeft de voorkeur aan handboeien of een blinddoek om de zaken een beetje spannender te maken.

Top tien sexy kerstcadeaus die vrouwen van hun minnaar willen

Sexy Lingerie – 33.3%
Glijmiddel met warmte-effect, massage gel, kaarsen en olie – 16.7%
Handboeien – 12.7%
Blinddoek – 12.3%
Vibrators, parenringen clitorale vibrators – 9.7%
Kamasutra of andere seksboeken – 6.7%
Erotische film – 5.1%
Seks-dobbelstenen, – kaarten en andere spelletjes – 1.4%
Sexy kerstmanoutfit – 1.2%
Extravagante condooms – 0.9%

Volgens oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal, “zijn de feestdagen voor velen een moeilijke tijd en het is niet verrassend dat mensen avontuurtjes zoeken als ze gestrest zijn. Het is echter zeer interessant te zien dat vrouwen de voorkeur geven aan sexy cadeautjes die ze zelf kunnen dragen en dat de spanning van het nieuwe jaar de zaken zijn die er voor hen uitspringen!”

Om dit onderzoek uit te voeren heeft VictoriaMilan gegevens uit 22 landen via een online-onderzoek opgehaald en geanalyseerd. Ze garandeert dat alle mogelijke maatregelen genomen zijn om de identiteit en privacy van de gebruiker te beschermen.