Smart Home Diffuser

Acqua di Parma en Poltrona Frau stellen samen de eerste Smart Home Diffuser voor die design en domotica op een uiterst innovatieve manier samenbrengt.

De twee iconische Italiaanse bedrijven zijn ondanks hun lange geschiedenis bijzonder vooruitstrevend, en bundelden voor de ontwikkeling van dit origineel concept voor het eerst de krachten. Voor de uitwerking deden ze beroep op het bekroond designduo GamFratesi, dat een avant-gardistisch object creëerde voor een intense, zinnenprikkelende ervaring in de moderne woning.

Met de nieuwe Smart Home Diffuser breidt Acqua di Parma zijn Home collection uit. Het bedrijf brengt een originele, innovatieve oplossing voor huisparfums op de markt, waarbij de geur kan worden afgestemd op de wensen van het moment.

De Smart Home Diffuser reflecteert duidelijk de synergie tussen Acqua di Parma, dat symbool staat voor een schitterende Italiaanse stijl, en Poltrona Frau, dat zich altijd heeft gefocust op uniek leer, design en onderzoek. Acqua di Parma werd opgericht in 1916, Poltrona Frau in 1912. Beide merken dragen dezelfde waarden uit. Tijdens hun ruim honderdjarige geschiedenis deelden ze altijd een passie voor hoogwaardig vakmanschap en een actieve traditie die eigentijdse klassiekers met een pure, onmiskenbare elegantie tot leven wekt.

Met deze nieuwe geurverstuiver hebben Acqua di Parma en Poltrona Frau een product ontwikkeld dat design, ergonomie, schoonheid en sfeer op stijlvolle en harmonische wijze combineert. Voor een intens zintuigelijke ervaring. Voor een ruimte die gezelligheid uitstraalt en waar iedereen zich welkom voelt. Voor een geurbeleving op maat van ieders persoonlijkheid. Dag na dag.