Telewerk in de Ardennen

Een gek idee? Het grote pluspunt van telewerken is nochtans dat je niet gebonden bent aan je werkplek. Wie dus ooit zei dat je hiervoor thuis hoeft te zijn, is eraan voor de moeite. Op afstand werken kan overal, maar vooral de Ardennen bieden je ontelbaar veel voordelen.

Telewerken – ongetwijfeld één van de meest gebruikte woorden van 2020 – is dé nieuwe manier van werken geworden. Ardennes-étape, marktleider in de verhuur van vakantiehuizen in de Ardennen, maakt van deze gelegenheid gebruik en lanceert het concept van telewerken in de Ardennen tegen een voordelige prijs.

Het principe is simpel: verplaats je werkomgeving van thuis naar een huisje in de Ardennen. De grootste troeven? Je doorbreekt de sleur door een aantal dagen in een inspirerende omgeving te werken, zónder vakantie te hoeven nemen. Zo kan je rustig werken en hoef je niet te denken aan de dagelijkse rompslomp van thuis. Na een productieve werkdag stap je je deur uit en haal je een frisse neus in de idyllische Ardense natuur. Kortom, talrijke voordelen voor een productieve workflow.

Telewerk in de Ardennen, ideaal voor iedereen

Voortaan zijn de Ardennen niet meer enkel een vakantie- of weekendbestemming. Zo kan je er nu ook:

Op je eentje herbronnen. Heb je na ettelijke maanden thuiswerken nood aan een inspirerende nieuwe omgeving, ver weg van je dagelijkse beslommeringen? In het grote en gevarieerde aanbod van Ardennes-étape vind je beslist jouw stukje paradijs.

Een doordeweekse brainstorm of teambuilding met collega’s organiseren. De natuur en rust van de Ardennen vormen de ideale setting voor succesvol teamwork. Van een brainstorm tot conceptontwikkeling of project management: buiten de formele setting van kantoor of de persoonlijke omgeving van thuis komen de beste ideeën tot stand. Bovendien wordt alles in het werk gesteld om gezondheidsmaatregelen en de social distancing norm te garanderen. Op die manier kan je niet alleen veilig, maar ook productief en rustig samen aan de slag gaan.

Vertoeven met je gezin. Want samen is altijd beter! Je deelt dezelfde woon- en/of werkruimte in de gîte. Aan het einde van de dag kun je je samen heerlijk ontspannen: geniet van een deugddoende sauna, jacuzzi of zwembad, of ga de natuur in en verken de omgeving. Daarnaast heeft de lokale gastronomie ook heel wat lekkers te bieden. Kortom, de ideale combinatie tussen werk en fun!

Drie goede redenen om te telewerken in de Ardennen

In de Ardennen zijn de doordeweekse huurformules veel voordeliger dan in het weekend. Voor een halve week (maw de week van maandag tot en met vrijdag) geldt bijna dezelfde prijs als voor een weekend, maar dan voor twee keer zoveel dagen. Probeer de unieke combinatie van werk en plezier, zónder pijn aan de portemonnee.

Je bent in een nieuwe omgeving. Loop je thuis de muren op, is je concentratie zoek en lijkt het alsof je werk en privé niet meer kunt scheiden door bijna altijd thuis te zijn? Een nieuwe omgeving doet er beslist goed aan om je drive, creativiteit & energie terug te vinden. In de Ardense vakantiehuizen word je optimaal verwelkomd, inclusief wifi-netwerk uiteraard.

Groen doet goed. Dichtbij de natuur zijn verlaagt niet alleen je stressniveau, maar bevordert ook je creativiteit, inspiratie, rust & welzijn. Stuk voor stuk onmisbare troeven voor een succesvolle, gebalanceerde carrière. En als er één periode is waarin je de mogelijkheid hebt om het onderste uit de kan van deze unieke werksituatie te halen, is het deze wel. Verhoog je productiviteit en geniet tegelijk van één van de mooiste streken die België te bieden heeft. De Ardennen worden ongetwijfeld het nieuwe droomkantoor van iedereen!

Benieuwd naar telewerken in de Ardennen? Ontdek het volledige aanbod vakantiehuizen van Ardennes-étape hier: https://www.ardennes-etape.be