Teufel Supreme On

Compromisloos geluid en design: deuter en Teufel leveren een praktische rugzak af die nu in combinatie met de hoogwaardige on ear koptelefoon SUPREME ON verkrijgbaar is.

Het Berlijnse Teufel en deuter sport brengen een nieuw, gezamenlijk ontwikkeld product op de markt in de vorm van de deuter x Teufel UP Berlin. Deze rugzak met een moderne urban look is per direct verkrijgbaar. Na de succesvolle introductie van het deuter x Teufel koptelefoonetui in 2020 breiden de twee partners hun aanbod verder uit. De UP Berlin is per direct los verkrijgbaar of in combinatie met een SUPREME ON en bijbehorend koptelefoonetui via de webshops van Teufel en de webwinkel van deuter.

Een moderne en praktische oplossing die de rug ontziet

Het ontwerp van de rugzak x Teufel Up Berlin ontleende zijn inspiratie aan de koptelefoon SUPREME ON. De rugzak heeft een moderne en urban look en combineert optimaal draagcomfort met praktische eigenschappen voor dagelijks gebruik. De rugzak is vervaardigd van PFC-vrij polyester dat uit gerecyclede PET-flessen is gewonnen. Hij is gecertificeerd als bluesign®-product, wat garant staat voor een milieuvriendelijk productieproces. Voor de water- en vuilafstotende eigenschappen maakte deuter gebruik van een PFC-vrije, milieuvriendelijke coating die niet schadelijk is voor de gezondheid. Voor de bijpassende urban klanken zorgt de officiële deuter x Teufel-playlist “The Sound of Berlin”, die door de Berlijnse dj Bonnie werd samengesteld.

Een gezamenlijk streven naar duurzaamheid

Teufel en deuter hechten grote waarde aan duurzaamheid en klimaatbescherming. “In deuter hebben we de perfecte partner gevonden. We delen dezelfde waarden, en dat resulteert in producten van topkwaliteit. Met de rugzak brengen we een product voor alledaags gebruik op de markt dat met zijn duurzame materialen en moderne design helemaal van deze tijd is”, zegt Sascha Mallah, CEO van Teufel.

De rugzak en het koptelefoonetui in urban stijl werden beide vervaardigd op basis van gerecyclede PET-flessen. deuter werkt op basis van gecertificeerde milieustandaarden. Vanwege zijn strikte naleving van de eisen voor eerlijke werkomstandigheden en productieprocessen is deuter al acht keer op en rij door de Fair Wear Foundation onderscheiden met de status van ‘Leader’. Robert Schieferle, de directeur van deuter, over de samenwerking met Teufel: “Het samenspel van techniek en textiel is momenteel een toptrend. deuter vervaardigt al maar dan 120 jaar rugzakken, en Teufel ontwikkelt al meer dan 40 jaar audioproducten. Wij zijn absolute experts binnen onze gebieden en hebben het beste van beide werelden verenigd. Het resultaat is een product dat niet alleen op milieuvriendelijke wijze is vervaardigd, maar zich ook onderscheidt qua uiterlijk en functionaliteit”.

Teufel compenseert de CO2-uitstoot die binnen zijn complete toevoerketen wordt gegeneerd, van de fabriek tot de fans van Teufel, in samenwerking met de non-profitorganisatie atmosfair.