Thermos voor theeliefhebbers

Belgen houden van koffie, zoveel is zeker. Maar wereldwijd drinken meer mensen thee dan koffie. Thee is dan ook de op één na populairste drank. Alleen water doet het nog beter. En aangezien ondertussen bewezen is dat af en toe een kopje thee heel gezond kan zijn, vinden wij dat een goede reden om nog eens bij te schenken. Bovendien wordt de moderne theecultuur steeds geraffineerder en omvat het courante aanbod vandaag zwarte, rode, witte en groene thee. Thee zetten en drinken is een ritueel geworden. Hoog tijd dus voor een eigen thermosdesign!

Rosendahl lanceert dit najaar een nieuwe Grand Cru-thermos met een ingebouwde theezeef. Het robuuste design roept de gezellige charme van de traditionele, keramische theepot op.

Je handen warmen aan een dampende kop thee … Dat is voor velen het summum van hygge en welzijn. Net als koffie is thee een onmisbaar drankje geworden, waarvan we massaal thuis of op het werk genieten. De klassieke, keramische theepot mag dan wel heel sfeervol zijn, het nadeel is dat de thee niet lang warm blijft. Hierdoor stappen zelfs de ferventste theedrinkers wel eens over naar koffie en de traditionele thermos. Maar dat is nu voltooid verleden tijd.

Rosendahl lanceert voor de herfst deze theethermos en breidt zo zijn Grand Cru-lijn uit met een functioneel, slim ontwerp. Dit nieuwe model heeft dezelfde drukknop als de iconische thermos van het merk en sluit perfect aan op de theecultuur. De theethermos oogt bekoorlijk en tegelijk luxueus dankzij het moderne ontwerp. De thermos wordt als het ware van de tafel opgelicht, waardoor hij lijkt te zweven. De ingebouwde theezeef is gemakkelijk vast en los te klikken. Dit product is dan ook een handig hebbeding voor iedere theeliefhebber.