Tom Waes joins forces met Stijn Swijns

Na eerdere avonturen met zoon Milo en ZEB CEO Luc Van Mol ging ambassadeur Tom Waes op zoek naar een nieuwe compagnon om de mannencollectie voor dit najaar van ZEB voor te stellen. Daarom ging hij samen met “Kamp Waes”-operator Stijn Swijns op schok in het pittoreske en avontuurlijke La Roche-en-Ardenne.

De ex-Special Forces-instructeur van het Belgische leger Stijn Swijns en ZEB-ambassadeur Tom Waes hebben beiden al meermaals bewezen dat geen uitdaging hen te veel is en dat ze tot het uiterste gaan. Toch hebben de twee hun grenzen nog maar eens verlegd tijdens de najaarsshoot voor ZEB.

Voor Stijn was het de eerste keer dat hij als model deelnam aan een fotoshoot. Gelukkig was Tom er om hem, als ervaren rot, de kneepjes van het vak te leren én nam hij hem op sleeptouw (of euhm- moeten we rotsklimtouw zeggen?) tijdens een avontuurlijke tweedaagse in de Ardennen.

“Goh ja, Kampleider Fly en alle ‘Kamp Waes’-kandidaten hadden allemaal al iets anders te doen”, vertelde Tom al lachend wanneer we hem vroegen waarom hij precies Stijn had uitgekozen als compagnon de route. “Nee, eventjes serieus. Stijn is een straffe, knappe en modieuze gast die perfect bij de kleren en het avontuur past. Meer heb je toch niet nodig?”

Van rotsklimmen tot kajakken en van touwenparcours tot paardrijden, het duo was niet te stoppen! Zelfs fotograaf Kurt Stallaert klom mee op een rots met zijn camera rond zijn nek om verbluffende beelden te maken van de mannencollectie van dit najaar. Het resultaat doet ons versteld staan!

Voor de ZEB-ambassadeur was het wel even slikken toen hij in het zadel van een paard moest klimmen. In 2013 maakte Tom namelijk een pijnlijke val tijdens de opnames van Wauters vs. Waes en was hij niet meer op zijn paard te krijgen. Tot vandaag dan! Op het einde van de fotoshoot kon hij opgelucht ademhalen en was hij euforisch dat hij na al die jaren zijn angst overwonnen had.

Zijn de kleren van ZEB adventure proof? Tom test er om, samen met Stijn! Paardrijden in een prachtig groen kostuum van Le Fabuleux Marcel de Bruxelles of door een rivier waden in een outfit van ONLY & SONS en Jack & Jones, geen enkel probleem! Wie zich afvroeg of je helemaal uitleven en er stijlvol uitzien hand in hand gaan: sir, yes sir.

Een prachtige collectie, een geslaagde fotoshoot en een memorabele tweedaagse. Een leukere “Kamp Waes”-reünie had het voor Stijn en Tom niet kunnen worden.