Tweede collectie voor Remco Evenepoel

Dit najaar moest een knaller van formaat worden voor Remco Evenepoel. De jongste “Sportman van het Jaar” doet er alles aan om weer snel op de been te zijn en wij staan hem alvast aan te moedigen aan de zijlijn in het gepaste supporterstenue: de nieuwe R.EV 1703-collectie!

Evenepoel is een winnaar van formaat! Hij won dit wielerseizoen al de Ronde van San Juan, de Ronde van Algarve, de Ronde van Burgos en de Ronde van Polen. De Ronde van Lombardije had Evenepoel’s eerste Monument moeten worden, maar dat is jammer genoeg in mineur geëindigd. De tijd bleef even stilstaan voor elke wielerfan, maar gelukkig is Remco ondertussen aan de betere hand en stelt hij met trots zijn tweede collectie bij ZEB voor.

1703 zal dus wat extra betekenis krijgen dit seizoen, want hij zal natuurlijk het meeste van zijn tijd daar vertoeven Dit nummer is namelijk de postcode van zijn woonplaats Schepdaal en is dan ook weer prominent aanwezig op de T-shirts en truien van Remco. Maar dit seizoen wordt dit logo gecombineerd met een strak design en meer grafische toetsen. Zo zien we verschillende lijnenspelen, die verwijzen naar wielersymbolen zoals fietsspaken of hellingen.

De felgekleurde leiderstruien zullen dit seizoen plaats maken voor sterke winterkleuren. Kaki groen, electric blue en trendy aardetinten rijden op kop in het najaar. Dit in combinatie met de strakke designs en kwaliteitsvolle stoffen maakt deze R.EV 1703 collectie nu al onze topfavoriet!

Deze supporterscollectie telt vooral shirts en sweatshirts, maar heeft ook nog enkele sportieve eyecatchers toegevoegd aan zijn palmarès! Zoals de broek met fluoriserende binnenkant en twee lichte sportgilets, ideaal wanneer je met jouw fiets op de baan bent dus.

Verder zitten er ook weer enkele dikke knipogen naar het wielerjargon en Remco’s leven in de najaarscollectie, zoals “Bidon Collé”, “En Danseuse” en dé all time favorite van het voorjaar “Life’s a Time Trial”. Elk supportershart zal hier ongetwijfeld sneller van gaan slaan!

Grote veroveringen in rondes of tours zullen er dit seizoen jammer genoeg niet meer inzitten. Maar Remco blijft positief! “We’ll be back, stronger than ever!” schrijft hij op zijn socialmediakanalen met enkele wolfemoji’s erbij, die verwijzen naar zijn ploeg Deceuninck-Quick-Step. Evenepoel geeft zichzelf dus niet zomaar gewonnen en laat de moed niet zakken, en dat is zo inspirerend om te zien! Wie weet haalt hij toch nog een overwinning binnen en klopt hij enkele verkoopsrecords bij ZEB.