Uitgeput in bed

Het is een vaak voorkomende angst. Na enkele jaren getrouwd te zijn, verandert het echtgelijke bed al te vaak naar een plaats waar gediscussieerd wordt over financiële problemen. Seks verdwijnt op de tweede plaats. Een recente studie heeft nu aangetoond hoeveel tijd een slimme vrouw spendeert in het tevreden houden van haar echtgenoot, zodat hij minder kans maakt op een slippertje.

De studie, uitgevoerd door VictoriaMilan, een datingsite voor getrouwde en gebonden volwassenen op zoek naar een affaire, bevraagde 12670 actieve mannelijke leden uit 21 landen, hoe lang hun vrouwen en vaste partners spenderen aan het plagen en het opwinden in de slaapkamer. En hoe creatief ze daarbij zijn.

Spelen met fruit en ijsblokjes, experimenteren met seksspeeltjes, gesmolten chocolade en slagroom likken uit elkaars lichaamsopeningen of het streamen van seksuele activiteiten voor onbekenden, zijn slechts enkele van de vele avontuurlijke en romantische activiteiten die vrouwen doen voor hun echtgenoten.

Een vrouw die een relatie wil in stand houden, houdt de relatie fris door te verzekeren dat het bed een plaats van plezier blijft, en ze gebruikt het dusdanig voor vele uren ’s avonds. Veel beter dan het bed te laten transformeren in een vergaderruimte met de agenda’s in de hand om de financiën te bespreken en overeen te komen over wie de kinderen van school haalt.

Een seksueel verstandige vrouw weet dat hoe langer ze bezig is met haar echtgenoot, hoe meer ze hem zal uitputten en zijn verlangen zal verminderen. Zo hoeft hij zijn seksuele energie niet bij een andere vrouw te zoeken.

Het geluk van de Ierse vrouwen staat bovenaan. Zij spenderen de grootste tijd aan het opwarmen van het bed. Ierse vrouwen spenderen 152 minuten aan het verzorgen van hun man, zodat z’n ogen niet afdwalen.

Zweedse mannen zijn bijna even gelukkig. Hun blondharige echtgenotes spenderen 135 minuten om hun man te plezieren en hem seksueel uit te putten.

Poolse vrouwen zijn daarentegen ook geen softies, en weten hoe ze hun echtgenoten bezig moeten houden in de slaapkamer, om hem af te leiden van overspelige gedachten. Ze spenderen 131 minuten per “bedkamersessie” om zeker te zijn dat ze seksueel tevreden zijn.

De Duitse vrouwen zijn dan weer uiterst precies in bed. Zij spenderen namelijk een ronde 130 minuten aan amoureuze activiteiten met hun mannen. De Duitsers staan gekend om hun kinky, ongeremde gedrag in de slaapkamer.

Amoureuze Oostenrijkse dames nemen ook de tijd om hun mannen kalm te houden. Zo’n 128 minuten, gemiddeld. Likken, plagen, ondeugend praten, hun pakket omvat vanalles. De Hongaarse mannen behoren eveneens tot de meest seksueel tevreden mannen op de planeet aangezien hun hete Hongaarse deernes hen 128 minuten erotisch plezier bezorgen.

De Italiaanse señorita’s spenderen ruim 126 geile en opwindende minuten aan het verleiden van hun mannen tot ze er genoeg van hebben. Italiaanse vrouwen zijn gul, maar ook jaloers en zullen erg ver gaan om hun mannen tevreden te houden.

Deense vrouwen zijn prachtig, atletisch en boordevol energie. Ze hebben er geen probleem mee om wat overbodige energie te verbranden in de slaapkamer. Deense mannen mogen zo’n 124 minuten verwachten per erotische sessie. Hun vrouwen zullen er alles aan doen om hun vikings uit te putten.

De Zwitserse vrouwen spenderen ruim zo’n 2 uur (122 minuten) aan het vastklampen van hun mannen in bed, en door er voor te zorgen dat het bed een plaats van plezier blijft. Zwitserse vrouwen staan bekend om hun creativiteit en daarbij gebruiken ze al graag eens wat chocolade.

Griekse vrouwen controleren graag hun mannen, en hun mannen houden van gedomineerd te worden door hun nimfen. 120 minuten duurt de gemiddelde Griekse sessie waarin ze elkaar met liefde verwennen. Het einddoel van de Griekse vrouwen? Hun mannen uitputten.

Sommige van ’s Werelds mooiste vrouwen komen uit Tsjechië. De kansen zijn dus groot dat de mannen vreemdgaan en er nog een andere heerlijke Tsjechische schone uitkiezen. Tsjechische vrouwen houden hun mannen in hun greep voor ruim 117 minuten per beurt. Zo voorkomen ze dat ze hun plezier ergens anders gaan zoeken.

De sexy Spaanse dames zetten de verwarming nog hoger in de slaapkamer en houden hun mannen zo’n 112 minuten aandachtig tijdens het seksspel.

Franse vrouwen houden ervan om traag maar doeltreffend hun mannen te verwennen, en doen dit in 111 minuten. Hun fantasieën worden realiteit met al de ondeugende extraatjes.

Noorse vrouwen hebben een ongekende schoonheid, en achter gesloten slaapkamerdeuren verwennen ze hun echtgenoten tijdens stomende sekspartijtjes voor zo’n 109 minuten. En elke seconde telt.

Britse vrouwen verspillen niet graag hun tijd aan gebabbel, tenzij het ondeugende ‘dirty talk’ is.
Ze spenderen liever 105 minuten tussen de lakens, en geven hun mannen de beste tijd ooit.

Zuid-Afrikaanse mannen hebben geen reden om vreemd te gaan, aangezien hun vrouwen hen toch zo’n 105 minuten verwennerij geven tussen de lakens.

Nederlandse dames zijn erg gul in bed, en geven hun mannen een stevige 100 minuten speeltijd in de slaapkamer. Dit zijn sexy en eigenwijze vrouwen die weten hoe hun man verwend moet worden.

Zoete en plakkerige esdoornsiroop wordt gebruikt voor meer dan enkel pannenkoeken. Vraag het maar aan de Canadese vrouwen in de slaapkamer. Canadese echtgenoten laten hun seksleven helemaal herleven. Gemiddeld 99 minuten houden ze hun man tevreden in bed.

De Verenigde Staten en België hebben allebei iets gemeen, en het is niet enkel de liefde voor slagroom en chocolade. Vrouwen uit beide landen spenderen beiden 94 minuten tijdens het proeven van deze lekkernijen op het lichaam van hun partner. Zo hoeven de vrouwen niet bang te zijn dat ze zullen vreemdgaan.

Een uur en 30 minuten, zo lang duurt het gemiddeld voor Finse vrouwen om te flirten en te spelen met hun echtgenoot in bed en hem te geven wat hij nodig heeft.

Oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal, zegt dat slimme vrouwen hun echtgenoten zullen uitputten met voorspel, en ook weten ze graag alle nieuwtjes op vlak van seks.

“Er is oud gezegde van een moeder aan haar dochter: om te vermijden dat je man geïnteresseerd raakt in andere vrouwen, moet je al zijn geld opdoen en hem seksueel uitputten zodat hij geen energie meer heeft om nog naar andere vrouwen te kijken.”

“De slaapkamer moet een heilige plaats blijven waar een relatie kan uitbloeien en erotiek en romantiek actief kan blijven. Gesprekken over de rekeningen, de kinderen en het werk horen niet thuis in de slaapkamer,” aldus Vidal.