Vrouwen gaan meer vreemd

Een onthutsende nieuwe studie heeft aangetoond dat vrouwen die op jongere leeftijd seks hebben, meer kans maken om hun vaste partner te bedriegen. Het algemeen gemiddelde waarop Belgische vreemdgaande vrouwen hun maagdelijkheid verliezen is 15,2 – wat hen op de derde plek zet van de 11 ondervraagde landen, wat betreft seks op jonge leeftijd

De enquête, die werd uitgevoerd door Victoria Milan – een datingsite voor getrouwde volwassenen en gebonden mensen op zoek naar een affaire -, ondervroeg 5407 vrouwen en kon zo een kijkje nemen in hun diepste, donkerste geheimen. Zo zagen we een correlatie tussen vreemdgaan en de leeftijd waarop men het eerst seksueel actief is.

35% van de Belgische vrouwen gaven aan dat ze zich seksueel aangetrokken begonnen te voelen toen ze ongeveer 10 jaar oud waren. De meerderheid bevestigde echter wel dat ze geen seks hadden voor ze 14 jaar waren. Dit was ongeveer de gemiddelde leeftijd waarop ze voor het eerst tussen de lakens doken. De gemiddelde leeftijd waarop Belgische vrouwen voor het eerst seksuele aantrekkingskracht tot mannen voelen is 14,1, terwijl de gemiddelde leeftijd voor het eerste seksueel contact gebeurt op 15,2 jaar. De eerste keer seksueel contact gebeurt namelijk 2 jaar later – rond 17,2 jaar.

Oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal, zei dat de meerderheid van de Belgische geregistreerde vrouwen, er vroeg bij waren bij de eerste keer.

“Er is een directe correlatie tussen de leeftijd waarop een vrouw voor het eerst interesse toont in seks, en zich aangetrokken voelt tot anderen, wanneer ze toegeeft aan die gevoelens en haar neiging om vreemd te gaan. Vrouwen die een sterk libido hebben, beginnen vroeger aan seks. Ze weten namelijk wat ze willen – en als hun vaste partner hen geen voldoende plezier brengt, zoeken ze bij iemand anders naar bevrediging”, aldus Mr. Vidal.