Wanneer gaan vrouwen vreemd?

Victoria Milan, de toonaangevende datingsite die gebonden volwassenen een discrete en buitenechtelijke affaire helpt vinden, onthulde de gemiddelde duur tussen het begin van een huwelijk en het eerst beginnen van een affaire.

Tijdens het onderzoek, checkte Victoria Milan de gegevens van verschillende continenten en landen. De studie omvatte volwassen vrouwen van alle leeftijden en vergeleek de gemiddelde leeftijd van vreemdgaande vrouwen, en hun leeftijd aan het begin van hun huwelijk.

Gemiddelde Leeftijd van Vreemdgaande Vrouwen Overal Ter Wereld

De verschillen in leeftijd van vrouwen die een affaire starten varieert aanzienlijk van het ene land met het ander. In het Verenigd Koninkrijk, bedriegt de meerderheid van de vrouwen (30%) hun partner tussen de 25 en 29 jaar, terwijl in Finland slechts 15% van de vrouwen uit dezelfde leeftijdscategorie hun partner bedriegt.

Terwijl jongere vrouwen misschien wel een hoger percentage scoren in het Verenigd Koninkrijk, hebben de iets oudere vrouwen in andere landen dan weer de bovenhand in het hebben van buitenechtelijke relaties. In Spanje werd de meest voorkomende leeftijd voor vrouwen met een verboden avontuurtje, gevonden tussen de 40 en 44. In Hongarije is de meest voorkomende groep ontrouwe vrouwen dan weer ouder, tussen de 45 en 49.

Gemiddelde Tijd Tussen Huwelijk & Affaires

Het onderzoek onthulde dat vrouwen in verschillende landen passie zoeken buiten hun huwelijk na verschillende periodes van het eeuwig verbinden met hun echtgenoot.

In Europa is het land met de kortste periode tussen huwelijk en affaires, Ierland, met slechts 3.6 van trouw tussen de partners. De gemiddelde leeftijd van de trouwers was gemiddeld 30.8.

Verder in Europa, wachtten Zweedse getrouwde vrouwen slechts 4.1 jaar na de huwelijksceremonie, alvorens een affaire te starten. De vrouwen in het Verenigd Koninkrijk gaan vreemd na 4.4 jaar huwelijk.

Over de grote plas, in de Verenigde Staten, starten vrouwen een affaire wat later. Na 8.5 jaar huwelijk. De gemiddelde leeftijd hier was 35.5. Verder in het Noorden, in Canada, begonnen vrouwen een affaire na 6.7 huwelijk, met een gemiddelde leeftijd van 35.8.

In Zuid-Amerika bedraagt de duur ongeveer 7.4 jaar tussen de aanvang van het huwelijk en de eerste keer een affaire, met een gemiddelde van 33.4.

Vrouwen in Zuid-Afrika daarentegen hebben met een gemiddelde duur van 6.8 jaar en een leeftijd van 35.8 een iets lager aantal ‘trouwe’ jaren.

Globaal gezien is de gemiddelde leeftijd van vrouwen met een affaire, 36.6, terwijl de gemiddelde leeftijd van het starten van een huwelijk 29 is. Dit zorgt ervoor dat de tijdspanne tussen het huwelijk en vreemdgaan 7.6 jaren bedraagt.

“Wat zeggen deze bevindingen ons?” zei Sigurd Vedal, oprichter van Victoria Milan. “Dat vrouwen globaal gezien, gemiddeld een nieuwe lover zoeken tussen 7 en 8 jaren van gehuwd te zijn”.

“Getrouwde vrouwen beginnen een affaire om diverse redenen. Misschien is hun echtgenoot niet attent genoeg of is er te weinig aandacht voor elkaar. Misschien houden ze wel nog van hun partners, maar die passionele vonk is verdwenen. Als alternatief staan velen open voor een open relatie, en hebben veel mensen een affaire om hun lichamelijke behoeften te bevredigen terwijl er nog steeds een hechte emotionele band is tussen de authentieke partners.”

“Wat de reden ook is, een affaire hebben kan getrouwde vrouwen helpen om zichzelf en hun leven, hun sensualiteit en fysieke passie te herontdekken die ze al zo lang missen. Dit zijn universele noden, en het smachten naar seksueel plezier is iets wat miljoenen mensen gemeenschappelijk hebben, ongeacht de andere verschillen tussen mensen.”