Wat willen vrouwen?

Vrouwen willen meer seks. En als hun vaste partner niet voldoet, zoeken ze het wel elders. Volgens onthullende resultaten van een nieuw onderzoek dat vandaag gepubliceerd wordt, is dat beter dan wat ze thuis krijgen.

Victoria Milan – een datingsite voor getrouwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire – dook tussen de lakens van 3147 van haar vrouwelijke leden om de vraag te beantwoorden die mannen al jarenlang bezighoudt: Wat willen vrouwen?

De sexy statistieken onthullen dat bij meer dan zeven van de tien vreemdgaande vrouwen (72,4 procent) niet aan hun seksuele behoeftes voldaan wordt door hun vaste partner. En daarom gaan ze op zoek. Volgens de gegevensanalyse zegt 65% van de ondervraagde vreemdgaande vrouwen dat zij vaker klaarkomen met hun minnaar dan met hun partner, terwijl 19,6% ervan zegt dat ze bij hun partner de helft van de tijd alleen maar doen alsof ze klaarkomen.

“Beter seks met minnaar dan met partner”

Meer dan een kwart van de ondervraagde vrouwen zegt dat ze een sterkere lichamelijke band nodig hebben om hun seksleven te verbeteren. 40% mist zowel een lichamelijke als een emotionele band. Als ze moeten kiezen wat ze het meest missen in hun huidige seksleven zijn ‘niet voldoende seks’ en ‘niet voldoende oraal plezier’ de twee belangrijkste redenen dat vreemdgaande vrouwen op zoek gaan naar overspelige avontuurtjes.

Meer avontuurlijker zijn met betrekking tot posities en locaties en een derde persoon in de slaapkamer uitnodigen staan laag op de lijst van redenen waarom vrouwen vreemdgaan. Minder dan 10% noemt dit als reden om op zoek te gaan naar een minnaar.

Volgens Sigurd Vedal, oprichter en CEO van Victoria Milan, beantwoordt het onderzoek de vraag die mannen zich al jaren afvragen: Wat willen vrouwen? Het lijkt erop dat vrouwen seks willen, en graag veel.

“Het onderwerp is niet langer taboe – vrouwen houden van seks, en als ze het niet genoeg van hun partner krijgen, zoeken ze het wel ergens anders. Bovendien vertellen vrouwen ons categorisch dat ze betere seks met hun minnaars hebben dan met hun partners,” aldus de heer Vedal.