WIN !!! Eden Park Bermuda Chino

De zomer is in aantocht en bij Eden Park staat het seizoen bol van de stukken met levendige kleuren, originele en exclusieve motieven en flexibele, lichte en tegelijk stevige materialen. Doorheen deze collectie geeft Eden Park een originele twist aan de rugbysport met unieke en essentiële details. Wij mogen enkele Bermuda Chinos van Eden Park weggeven. Vul je gegevens in hieronder en maak kans op één van de Bermuda’s. Veel succes!

    Wedstrijd:
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  CAPTCHA code:   

Eden Park onthult dit seizoen meerdere samenwerkingen: met Herbelin, een bekende Franse horlogemaker, met Gitane, een elektrische fiets, of nog met Sothys, een beautymerk voor mannen…

Eden Park doet de eigen geschiedenis alle eer aan en denkt aan de fans van de sport met ovale bal. De mode is de uitdrukking van een eigen visie op de typische French Flair; tegelijk hedendaags, premium en steeds met een verrassend detail dat het verschil maakt.

De nieuwe collectie valt op door de veelvuldige details, de exclusieve prints, het hybride karakter en de wens om duurzaamheid en creativiteit natuurlijk te matchen met zorgvuldig geselecteerde materialen van geïdentificeerde producenten.