WIN !!! FAGUO From The Sea

FAGUO heeft met ‘From The Sea’ zijn nieuwe collectie voor de herfst en winter gelanceerd. De Franse fashion brand gaat op avontuur tussen stad en oceaan en zet opnieuw in op innovatie en duurzame materialen. Het oceaanafval recycleren staat centraal in deze collectie. Zo worden schoenen en andere accessoires gemaakt uit gerecycleerd plastic uit zee en truien uit gerecycleerde oesterschelpen. Wij mogen een waardebon van 200€ van FAGUO weggeven. De winnaar mag item(s) kiezen uit de ‘From The Sea’ collectie. Volg ons op Instagram, like ons op Facebook, laat je gegevens hieronder achter en ontvang het laatste nieuws van FAGUO.

    Wedstrijd:
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  CAPTCHA code:   

De collectie ‘From The Sea’ bestaat uit verschillende items voor outdoor gebruik: Lucio (warme trui), Hipbag (heuptasje), Climber (rugzak), Traveler (reistas) en Hazel (sportieve sneakers). Het kleur Dark Navy staat centraal om een duidelijke link te leggen naar de marine en drie subtiele golven verwijzen naar de oceaan.

FAGUO is een fashion brand uit Frankrijk opgericht in 2009. Hun missie is niet enkel het creëren van schoenen, kledij en accessoires, maar ook het klimaat ligt hun heel nauw aan het hart. Zo proberen ze hun CO2 uitstoot te beperken en zetten ze in op een herbebossingsproject in Frankrijk: “For each FAGUO product, a tree is planted in France”.