WIN !!! Kaerel Shaving Set en Deodorant

Kaerel, de no-nonsens natuurlijke verzorging voor mannen, breidt vanaf heden de lijn uit met een Shaving Set. 40% van de mannen ervaart regelmatig na het scheren een geïrriteerde huid. De huid verdient een goede verzorging voor, tijdens en na het scheren om de kans op een geïrriteerde huid te verminderen. Wij mogen een Kaerel Shaving Set weggeven samen met een Deodorant. Wil je kans maken? Vul je gegevens in hieronder. Veel succes!

    Wedstrijd:
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  CAPTCHA code:   

100% natuurlijk, crap-free

De shaving set bestaat uit de Kaerel scheercrème en after shave balsem. Beide producten zijn de full-sized producten. De scheercrème is een krachtige en milde scheercrème. De crème verzacht de huid en haarzakjes, zodat het scheermes de haartjes eenvoudig afsnijdt. Met een ultra glad resultaat. De after shave balsem kalmeert, herstelt en verzacht de huid na het scheren. De toverhazelaar extract verkleint tevens de kans op huid irritatie en is anti bacterieel. En natuurlijk, zijn de ingredienten afkomstig van 100% natuurlijke oorsprong en BDIH Cosmos Natural gecertificeerd. Dat betekent: geen parabenen, paraffine, synthetische geur- en kleurstoffen op de huid.

Kaerel skin care

In september 2017 lanceerde Esther Keddeman een natuurlijke verzorgingslijn speciaal voor mannen: Kaerel Skin Care. Het concept is eenvoudig: geen gedoe, natuurlijke ingrediënten en ‘crap free’. Alle producten zijn vrij van paraffine, parabenen en SLS. De verzorging is gericht op de mannenhuid en no nonsens: alleen wat nodig is voor de dagelijkse verzorging. Niets meer, niets minder. Kaerel skin care is tevens geïntroduceerd in België, Finland, Spanje, Tsjechië en Estland.