WIN !!! VAUDE parka en sneakers

VAUDE-producten blinken uit door tijdloos design, robuust materiaal en een gemakkelijke repareerbaarheid. In de nabije toekomst moeten al hun producten klimaatneutraal worden. Wij mogen van VAUDE een heren Mineo 2,5-Laags Parka in steelblue en zwarte Redmont 2.0 RT Sneakers voor heren weggeven. Like ons op Facebook, volg ons op Instagram en laat je gegevens hieronder achter.

    Wedstrijd:
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  CAPTCHA code:   

Heren Mineo 2,5-Laags Parka

Recht gesneden, moderne regenparka voor heren. Het wind- en waterdichte materiaal beschermt betrouwbaar tegen regen en slecht weer, het ademende membraan van de Men’s 2,5L Parka zorgt voor een aangenaam, gebalanceerd lichaamsklimaat. Het complete jack kan klein in de eigen binnenzak worden opgeborgen – en past zo in elke rugzak of in de reistrolley. Een lichte, veelzijdige metgezel voor in de stad, welke dankzij doordachte details zoals kleine ritssluitingen aan de zijkant, reflecterende prints en ventilatieritsen ook prima voor de dagelijks fietstocht gebruikt kan worden. Het basismateriaal bestaat voor 100% uit gerecycled polyester, wat onze bronnen spaart. Het VAUDE Green Shape-label staat voor een milieuvriendelijk, functioneel product uit duurzame materialen.

Heren Redmont 2.0 RT Sneakers

Urban sneaker voor dagelijks gebruik in de zomer. Deze sportieve, comfortabele UBN Sneaker voor heren is een echte allrounder – door zijn look en functionele features is hij even geschikt voor urban vrijetijdsactiviteiten als voor kantoor. Het ademende canvasmateriaal van organisch katoen in combinatie met het chroomvrij gelooide leder zorgt voor een goed voetklimaat. Het voetbed is van natuurvezels gemaakt en kan uitgenomen worden – wat praktisch is, als je je eigen inlegzolen wilt gebruiken. De rubberzool van gerecycled natuurlijk rubber in combinatie met andere gerecyclede materialen is verzoolbaar. De schoen is volledig zonder synthetische kunststoffen gemaakt. Voor de ontwikkeling heeft VAUDE een samenwerkingsverband met het gevestigde eco streetwear-label LANGBRETT afgesloten en profiteert zo van hun uitgebreide productie-knowhow voor duurzame schoenen. Het VAUDE Green Shape-label staat voor een milieuvriendelijk, functioneel product uit duurzame materialen.