Winter is coming bij Eden Park

Eden Park verwent ons ieder seizoen met een eigen kijk op de hedendaagse, elegante en sportieve mode. Het najaar van 2022 brengt een frisse wind en een collectie vol optimisme. De mode van Eden Park is een weergave van onze nieuwe manier van leven, minder formeel en meer urban.

Twee rode draden spelen een rol in de silhouetten: een hybride thema waarbij soorten zich moeiteloos mengen; een traditioneel thema met comfortabele, warme en knusse materialen zoals wol en flanel.

De generatieoverschrijdende en moderne collectie speelt met de wetten van de rugbysport en straalt unieke en stijlvolle details uit: exclusieve strikprints, ovale knoppen of gepersonaliseerde ritssluitingen… afwerkingen die de kers op de taart vormen van deze creaties.

Ook de warme kleuren ontbreken niet. Denk maar aan camel camees, en bruine of kaki tinten. Het segment ‘Sport’ bestaat uit neutrale grijze en indigo kleuren alsook uit meer grafische kleuren voor de capsulecollectie Colorblock.

De nieuwe collectie van Eden Park is een eerbetoon aan de fantasie, aan het rugbyverleden, aan het DNA van Eden Park. De collectie is verfrissend en trekt de aandacht door de details, de exclusieve prints, de hybride kenmerken en de combinatie tussen creativiteit en duurzaam engagement.