Zenova Sun Spray SPF 30 en Zenova Kids Sun Spray 50+

De Zenova Sun Spray SPF 30 is door consumentenorganisatie Test-Aankoop uitgeroepen tot ‘Beste Koop’. De zonnebrandbescherming van Action scoort een 6,5 en wordt beloond voor de prijs-kwaliteitverhouding: € 3,79 voor 200 ml. In totaal zijn 22 producten met SPF 30 door Test-Aankoop getest. Gewogen eigenschappen zijn onder meer de UVB- en UVA-bescherming, de informatie op de verpakking en de milieueffecten van de ingrediënten. Daarnaast komt ook de Zenova Kids Sun Spray 50+, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van kinderen, als ‘Beste Koop’ uit de analyse met een score van 6,4.

Frank Groen, Head of Buying van Action: “Dat de Zenova Sun Spray SPF 30 en de Zenova Kids Sun Spray 50+ zijn uitgeroepen tot ‘Beste Koop’ is een mooie erkenning van onze focus op kwaliteit en een positieve bevestiging dat goede zonnebrandbescherming niet duur hoeft te zijn.” Ook in Nederland is de Zenova Sun Spray SPF 30 uitgeroepen tot ‘Beste Koop’ door de Nederlandse Consumentenbond. De zonnebrandbescherming van Action krijgt daar een score van 6,8 en wordt beloond voor de prijs-kwaliteitverhouding. In totaal zijn 25 producten door de Nederlandse Consumentenbond getest.

Zenova

Action lanceerde in 2018 haar eigen eerste productlijn zonnebrandbescherming: Zenova. Het merk biedt diverse producten voor het optimaal beschermen van de huid tegen de schadelijke invloeden van de zon. Alle producten zijn dermatologisch getest, waterresistent en rijk aan vitamine E. Speciaal voor de gevoelige huid is er een zonnemelk zonder parfum en met een milde conservering. Dit geldt ook voor de zonnebrandbeschermingsproducten voor kinderen, die verkrijgbaar zijn in een handige triggerspray- en roll-onverpakking, waardoor het gemakkelijk aan te brengen is. Na blootstelling aan de zon geven de aftersunproducten de nodige verkoeling en hydratatie aan de huid.

De zonnebrandbescherming van Zenova is verkrijgbaar bij alle Action-filialen en het actuele aanbod is hier te vinden. De prijzen variëren tussen € 1,95 en € 4,95.