Alpina Alpiner Extreme Regulator Automatic

De Alpiner Extreme Regulator Automatic, een toonaangevend model dat voor het eerst in 2005 werd gepresenteerd, is nu in een nieuw jasje weer te vinden in de Alpina-collectie. Deze krachtige creatie is uitgevoerd met een aparte weergave van uren, minuten en seconden, en een kast die, zoals de naam al zegt, de meest extreme omstandigheden kan weerstaan, en die perfect de missie van het Huis illustreert.

In 2022 toont de Alpiner Extreme Regulator Automatic nieuwe lijnen en is voor het eerst verkrijgbaar in een ultracompact formaat van 41 mm. De zorgvuldig geciseleerde wijzerplaat geeft het een uitgesproken uitstraling: een combinatie van intense sensaties en codes uit de horlogerie.

De Alpiner Extreme Regulator was medeverantwoordelijk voor de impuls van het huis en tilt het ook vandaag met zijn unieke look naar een nieuw niveau: een nieuwe, compactere en gespierde kast, een exclusieve wijzerplaat, zowel qua kleur als motief. En vooral dankzij de terugkeer van het AL-650 kaliber, dat bijna 20 jaar geleden al de eerste slagen aandreef.

Dit jaar toont het horloge dit dynamische proces met de nieuwe afmetingen van zijn kast. Het horloge is nu verkrijgbaar in 41 mm – eerst was dat 48 mm. Voor het eerst kunnen zowel mannen als vrouwen de Alpiner Extreme Regulator Automatic in alle omstandigheden dragen. De 41 mm diameter is geschikt voor alle speelterreinen en elk publiek!