Breguet Marine

De Marine-collectie staat voor avontuur en verovering. Ze is geïnspireerd op de uurwerken die vooral in de zeevaart weleer als wetenschappelijke instrumenten werden gebruikt. In 2021 voegt Breguet aan deze lijn nieuwe varianten toe in roségoud met een leigrijze wijzerplaat, en in titanium met een blauwe wijzerplaat.

Om een breed scala aan horloges te kunnen aanbieden, introduceert het huis Breguet dit jaar nieuwe varianten van zijn Marine 5517-, 5527- en 5547-modellen. Het eerste model heeft een uitgepuurde look met een drie-wijzer display en een datumaanduiding. Het 5527-model heeft een flyback chronograaffunctie, met een grote centrale wijzer die de gemeten tijd aangeeft. Drie tellers tussen 3 en 9 uur geven de minuten, de uren en de kleine seconden weer. Referentie 5547 heeft een alarmfunctie en geeft een tweede tijdzone aan. Deze 3 modellen geven in een apart venster ook de datum weer.

De nieuwe generatie van de Marine-lijn, gelanceerd in 2017, belichaamt sportieve elegantie en herinterpreteert de esthetische elementen van Breguet in een eigentijdse stijl. De drie gepresenteerde modellen zijn voorzien van een urenring met Romeinse cijfers en lichtgevende stippen, de beroemde Breguet-wijzers met ‘appels’ in lichtgevend gefacetteerd goud en een centrale wijzer met subtiel marinedetail. Breguet stelt verschillende soorten armbanden voor deze creaties voor: leder, rubber en metaal.