Breguet Reine de Naples Coeur

Delicaat, subtiel en Valentijn in aantocht : Breguet animeert het aanzicht van de koningin van Napels met een nieuwe uitvinding: een wijzer in de vorm van een veranderend hart, waarvan de rondingen, magisch maar zacht, evolueren over de ovalen wijzerplaat.

Roze goud en diamanten verlevendigen de uitstraling van deze verfijnde creatie met zijn vermeille kleurschakeringen. Dit gelimiteerde model van 28 genummerde stukken, vergezeld van een kleine handtas als ecrin, is gereserveerd voor een selectie van Breguet boetieks.

De magie van een vibrerend hart, een ode aan de liefde…

Al in 1810 toen, het eerste polshorloge werd gemaakt, de creatie Breguet N°2639, was dit model een toonbeeld van vindingrijkheid. Voor zijn nieuwe creatie, gewijd aan de vrouwen en de liefde, ontwikkelde het Huis een nieuw procédé dat wordt beschermd door verschillende octrooien.

Door een magisch en ingenieus mechanisme, verandert de hartvorm van de minutenwijzer – gedecentreerd ter hoogte van 6 uur – al naargelang zijn positie op de ovaalvormige wijzerplaat. Voor deze nieuwe creatie zet de curve uit als de wijzer zich over de bovenste helft van de wijzerplaat beweegt en krimpt ze weer in aan de onderkant. Een echt kloppend hart…

Breguet, dat altijd al uitzonderlijke horloges heeft ontwikkeld, speciaal voor vrouwen, is dus trouw aan zichzelf, zijn geschiedenis en cultuur.