Breitling South Sea

Met hun sprankelende kleuren en hun lichtuitstraling roepen deze horloges de opwindende sfeer van de zomer, het leven aan de kust en de weelderige plantengroei op.

De Chronomat Automatic 36 South Sea van de capsulecollectie is beschikbaar in drie unieke versies en is het spirituele zusje van de laatste Chronomat voor dames van Breitling. Dit moderne en elegante retrohorloge is bedoeld voor dames die zich willen onderscheiden van anderen. Het staat voor knowhow en een ontspannen levensstijl, met een vleugje lichtheid.

“Deze nieuwe kleurrijke en exclusieve capsulecollectie – die slechts gedurende een beperkte periode zal worden geproduceerd – richt zich tot vrouwen met ambitie, zin voor actie en een avant-gardistische stijl”, verduidelijkt Georges Kern, CEO van Breitling.

De Chronomat Automatic 36 South Sea-horloges van de capsule-collectie zijn voorzien van beige, nachtblauwe of muntgroene gelakte wijzerplaten en bijpassende armbanden in alligatorleer, voorzien van een vouwsluiting.

De prachtige Chronomat Automatic 36 South Sea van de capsulecollectie is ook een perfecte keuze voor DREST, partner van Breitling en ‘s werelds eerste interactieve mobiele luxemodegame. Het is een heel meeslepend spel waarbij de spelers in de huid kruipen van een modestylist en kledij en accessoires kiezen uit meer dan 200 wereldwijde grote modehuizen.