Citizen Sunset Eco-Drive

De nieuwe collectie “SUNSET” is een uitnodiging om het leven in de stad te heroverwegen, en verwelkomt met open armen talrijke en sportieve avonturen. Wijzerplaten in felle kleuren (geel en oranje), evenals twee klassiekere kleuren (zwart en blauw), die de tinten van zonsopgang tot zonsondergang weerspiegelen, dit is het recept dat CITIZEN heeft gekozen om een toekomstig succes voor het bedrijf te ontwikkelen.

Voorzien van een datumvenster op 3 uur, hebben deze nieuwe modellen een minimalistische esthetische weergave voor een ideale leesbaarheid. De uurmarkeringen en wijzers zijn voorzien van een lichtgevende afwerking die hun zichtbaarheid in donkere omgevingen makkelijker maakt.

Zijn roestvrijstalen kast met een diameter van 43 mm en zijn waterdichtheid tot 100 meter diep zijn in harmonie met de boodschap van deze nieuwe “SUNSET”-collectie, want door deze compositie kan deze horloge zich aanpassen aan alle avonturen die uw dagelijks leven zullen bepalen. 

Deze horloges zijn uitgerust met een Eco-Drive uurwerk waarmee ze door licht kunnen worden opgeladen, en hebben een gangreserve tot 8 maanden wanneer ze volledig zijn opgeladen. Dankzij deze technologie, die sinds haar introductie in 1976 een referentie in haar soort is, hoeft de batterij niet vervangen te worden.