Citizen Tsuyosa

De Japanse horlogemaker CITIZEN pakt uit met een nieuwe collectie automatische horloges. De collectie luistert naar de naam TSUYOSA en is een opvallende herinterpretatie van de toppers uit het sportief-chique segment. Voor de wijzerplaat is er keuze uit vier trendy kleuren: geel, groen, zwart en blauw. Een must voor de zomer!

Een perfect ronde kast van 40 mm in gepolijst roestvrij staal, een wijzerplaat in vier verschillende kleuren – om fraai bij je favoriete outfits te passen – en een armband met drie halfronde schakels die ook de meest gepassioneerde horlogeliefhebber zal weten te boeien. CITIZEN heeft duidelijk niets aan het toeval overgelaten voor deze toekomstige klassieker in zijn collectie automatische horloges. En met een prijs van € 299 is de prijs-kwaliteitverhouding ronduit onklopbaar. Ook dat is natuurlijk typisch CITIZEN!

De Tsuyosa-collectie – Japans voor ‘kracht’ – valt op door de gewaagde kleurvarianten van de wijzerplaat. De versies in geel en groen zullen ongetwijfeld in de smaak vallen bij wie op zoek is naar een frisse look en een gedurfdere stijl, terwijl de blauwe en zwarte versie bekoren met hun elegante en sobere uitstraling.