Decadentie met Le Couchon prosecco

Wanneer passie en decadentie samenkomen, komen onuitgesproken fantasieën tot leven. Een motto dat als geen ander past bij het Belgische proseccomerk Le Couchon. Le Couchon prosecco is doordrongen van pure luxe en staat garant voor uitbundige soirees en decadente nachten van ongeremd plezier.

Zoals de naam ‘Le Couchon’ reeds weggeeft, profileert het merk zich in de wereld van de extravagante en modebewuste levensgenieters. Le Couchon prosecco is ontsproten uit het brein van interieurontwerper Yvan Berthels die eerder ook al een gedurfde lijn poefs lanceerde voor hippe loungeclubs of exclusieve privé-interieurs.In het verlengde hiervan bracht het merk ook een prosecco op de markt, met een unieke uitstraling en een heerlijke smaak – verkrijgbaar in Brut of Rosé.

De prachtige, stijlvolle glazen flessen Le Couchon prosecco met vlinder afbeelding springen meteen in het oog en stralen op een stijlvolle manier decadentie uit. Schandalig chic, goddelijk luxueus en uiteraard ideaal als leuk geschenkidee.