Heritage horloges met Vintage Look

De vintage look van de Heritage collectie is geïnspireerd op de klassieke Minerva-polshorloges uit de jaren 1940 en 1950. Montblanc lanceert drie nieuwe horloges die met een retro esthiek en originele kleuren een referentie zijn voor de moderne dandy.

De nieuwe horloges hebben volledig gepolijste behuizing van 40 en 42 mm. Andere kenmerken zijn indexen in de vorm van stippen, gebogen Dauphine-wijzers en kleuren in lijn met de vintage flair: zalmroze, tabaksbruin en British racing green.

Het pronkstuk van de collectie is het Heritage Pulsograph Limited Edition 100, geïnspireerd op wat verzamelaars “doktershorloges” noemen. Het Huis onthult de gloednieuwe versie met 40mm roségouden kast en tabaksbruine wijzerplaat.

Het Heritage Monopusher Chronograph staat symbool voor de knowhow van de Minerva Manufacture. Het horloge is voorzien van het nieuwste chronograaf design en een koepelvormige zalmroze wijzerplaat met zwarte gerhodineerde Arabische cijfers.

De nieuwe Montblanc Heritage Automatic in geelgoud met British racing green wijzerplaat en bijpassend groene Sfumato alligator band geeft het horloge een uitzonderlijke vintage look.