Hippe verrekijker onder de kerstboom

Wil je tijdens de kerstperiode origineel uit de hoek komen met een hippe, maar ook duurzame verrassing? Eentje die jarenlang mee zal gaan? Denk dan eens aan een goede verrekijker!

Fluitend door het leven

Voor wie snakt naar rust, op de rand van een burn-out staat of er al middenin zit, is opnieuw verbinding maken met de natuur vaak de manier om er weer bovenop te geraken. Heb je al eens gedacht aan vogels spotten? Dat is tegenwoordig helemaal in. En daar hoort uiteraard een goede verrekijker bij. Een idee: stop het boek ‘Fluitend door het leven’ bij je cadeau. Het is een ‘start to’ om van vogels observeren je nieuwe hobby te maken…

Meer beleving op vakantie

Zijn het geen vogels, dan is het wel wat anders. Een verrekijker komt altijd van pas, ook op vakantie. Binnenkort op safari? Dan is een verrekijker nodig om dieren op een afstand goed te kunnen zien. Zelfs in de schemering maakt een degelijke telescoop het onderscheid in details mogelijk. Op cruise? Ideale gelegenheid om de horizon te verkennen of voorbijglijdende landschappen te bestuderen. Naar de bergen? Dan bewonder je de sterrenhemel of gaat op zoek naar gemzen die aan de bergwand ‘plakken’.

Cultuur in de stad

Wie geen tuin heeft om de vogeltjes te bewonderen, gebruikt zijn verrekijker toch gewoon om de eigen buurt of stad te verkennen. Ok, gluren bij de buren is niet meteen koosjer om te doen, maar vanop de hoogste toren je eigen stad verkennen dan weer wel. Wie naar zijn favoriete rockband gaat of liever naar een opera… die kan nu eindelijk focussen op details.

Terug naar het begin: de verrekijker, het origineelste kerstcadeau onder de boom. Er bestaan honderden modellen in alle soorten, maten en prijzen. Dé verrekijker voor het leven is de CL Companion van Swarovski Optik. Zijn optische kwaliteit is onovertroffen, het beeld kristalhelder, de kleurweergave perfect en het gezichtsveld breed. Wie dit cadeau krijgt met Kerstmis, mag zich in de handen wrijven!

Kijk voor meer informatie over Swarovski Optik op www.swarovskioptik.com.