Kyudo: Een juweel van een horloge

Franse horlogemaker Michel Herbelin presenteert een nieuwe lijn, die exclusief voor dames is bestemd. Met zijn schakelarmband is dit horloge een elegant juweel, waarin classicisme en moderniteit op elk uur van de dag harmonieus samengaan. Heren, jullie weten wat jullie te doen staat!

Tijdloze charme. . .

De deugdelijkheid van de armband met vrouwelijke ronde schakels in gepolijst staal bedaart het grafische temperament van de wijzerplaat, beschermd door een saffierglas. Ze ligt genesteld in het hart van een luchtige, opengewerkte kast en heeft een sober nachtblauw kleurverloop, dat naargelang van het licht telkens andere schakeringen vertoont. Het uur wordt uitsluitend door gestileerde wijzers aangegeven, waarmee deze nieuwe lijn van Michel Herbelin stipt is in alle soberheid en geheid de fans van geraffineerde designs zal aanspreken.

. . .uit Frankrijk

Dit vrouwelijke uurwerk komt voort uit de knowhow van de Franse horlogemakerij, sinds 1947 in het Jura-massief in de France-Comté geworteld. Het werd bedacht, ontworpen, gemonteerd, afgeregeld en gecontroleerd in de workshops van Michel Herbelin.

Aanbevolen consumentenprijs:  €390