Laurent Ferrier Grand Sport Tourbillon

Laurent Ferrier presenteert met trots een nieuwe interpretatie van de Grand Sport Tourbillon. Dit model, oorspronkelijk uitgebracht in 2019, is geïnspireerd op de gedeelde liefde van de twee oprichters voor autoracen. De behuizing is ontworpen als een prachtig gestroomlijnde carrosserie en combineert strakke lijnen en royale rondingen met een krachtige motor.

Deze nieuwe versie van de Grand Sport Tourbillon bestaat uit een geïntegreerde kast en armband volledig gemaakt van 5N rood goud, evenals een sublieme wijzerplaat in gegradueerde chocoladebruine tinten. Een onveranderlijk, tijdloos en kostbaar metaal, 5N rood goud geeft dit uurwerk een nobele en verfijnde uitstraling. Eerder gelanceerd in twee volledig stalen versies, elk in een gelimiteerde oplage van 12 uurwerken, biedt het merk hier een versie aan die nog luxueuzer is dan zijn twee voorgangers.

Dit horloge ademt de geruststellende gouden kleuren van de herfst, de warme tinten van rood goud vormen een subliem contrast met de betoverende chocoladekleurige wijzerplaat. Dit samenspel tussen goud en bruin op de wijzerplaat geeft het stuk een extra vleugje intrige, een charisma dat zowel boeiend als elegant is.

Zoals bij alle creaties van Laurent Ferrier zit de schoonheid van dit uitzonderlijke uurwerk in de kleinste details, waarbij elk element minutieus tot in de perfectie is vervaardigd. Als gevolg hiervan wordt de zeer exclusieve Grand Sport Tourbillon Golden Brown uitgegeven in een gelimiteerde oplage van slechts 24 uurwerken.