Limited Edition Oscars Magnum van Piper-Heidsieck

Na de bekendmaking van de genomineerden voor de 89e Oscaruitreiking kondigt het beroemde Franse Champagnehuis PIPER-HEIDSIECK zijn aanwezigheid op de ceremonie aan. De beroemde fles in goud en rood wordt geschonken op de feestelijkheden rond de Academy Awards® 2017.

Om het partnerschap kracht bij te zetten creëerde PIPER-HEIDSIECK een fles in beperkte editie die uitsluitend geschonken wordt op de ceremonie van de Oscaruitreiking en het Governors Ball, de officiële afterparty van de Oscars. De Cuvée Brut van PIPER-HEIDSIECK is een uitzonderlijke fles voor een uitzonderlijke avond. Op de rode fles prijkt een filmrol die de hele fles omgeeft. En omdat de Oscaruitreiking een tot de verbeelding sprekende avond is, wordt de fles enkel in magnumformaat uitgebracht.

PIPER-HEIDSIECK en de Academy of Motion Picture Arts and Sciences zijn al voor de derde keer partners voor de Oscaruitreiking. Naast zijn aanwezigheid op de ceremonie van de Oscaruitreiking op 26 februari is PIPER-HEIDSIECK tevens te gast op de evenementen van de Academy in Los Angeles, New York en Londen, op de lunch van de genomineerden op 6 februari en op het Governors Ball.