Louis Vuitton Colormania

Louis Vuitton viert de kunst van het reizen in alle levendige kleuren van de regenboog. Ontworpen als eerbetoon aan de kleurcodering van de Louis Vuitton City Guide serie, die dit jaar zijn 25st verjaardag viert, is de LV Colormania collectie ideaal om te mixen, matchen en een persoonlijke reisstijl samen te stellen in zeven prismatische tinten: rood, oranje, geel, groen, blauw, roze en paars.  

De LV Colormania collectie is nu verkrijgbaar en bestaat uit de iconische Horizon handbagage, Keepall reistas en Christopher rugzak, paspoort hoesjes en andere benodigdheden in het emblematische Monogram Macassar canvas, afgewerkt met details in felgekleurd leer. In constrasterende effen kleuren zijn de Horizon, de Keepall en de Steamer draagbare portemonnee en reisvriendelijke Pocket Organizers beschikbaar met een Monogram Taurillon leer.  

De collectie biedt ook een selectie bagage en koffers in Monogram Macassar met accentkleuren en bijpassende voeringen, waaronder de verfijnde Courrier Lozine 110 koffer, het Pyramide 4 x Bisten kwartet attachékoffers, de Cotteville 16 horlogekoffer en de Boite Chapeau 30.