Louis Vuitton Essentials: Christopher & Soft Trunk

De Louis Vuitton tassenlijn maakt deel uit van een elk elegant avontuur. De Christopher -en Soft Trunk families zijn ontworpen als ode aan hedendaagse verfijning. Beide ontwerplijnen combineren vorm en functie op een perfecte manier en geven de alledaagse look een extre twist en meer energie.

De Christopher werd voor het eerst onthuld in het teken van de Herfst-Winter 2004-2005 Herencollectie en onderging sindsdien enkele metamorfoses. Dit seizoen wordt het model hergeïnterpreteerd in Monogram Macassar leer, een zeer kostbaar leer die ook verkrijgbaar is als Messenger, Sling of Tote én bovendien opnieuw vormgegeven werd door Nigo en Supreme. Het ontwerp past bij elke levensstijl en neemt je dagelijks mee op avontuur. Het model is bovendien erg praktisch door de verschillende departementen.

De Soft Trunk werd recent ontworpen door artistiek directeur Virgil Abloh en is verkrijgbaar als Mini Soft Trunk, Soft Trunk, Handle Soft Trunk of Wallet. Het iconisch ontwerp maakt deel uit van dé essentials uit de Louis Vuitton garderobe. De Soft Trunk is geïnspireerd door de iconische koffer van het Huis en ontworpen als unieke en mannelijke tas. Deze essential is zowel elegant als praktisch omwille van de flexibele constructie, meerdere ritssluitingen, een schouderriem,…