Louis Vuitton Tambour Street Diver

Het nieuw horloge Tambour Street Diver verrijkt de horlogecollecties van Louis Vuitton. De nieuwe Tambour Street Diver, zowel robuust als avant-garde, combineert de traditionele codes van duikhorloges met de gedurfde, creatieve en kleurrijke esthetiek die kenmerkend is voor het Huis: van de vastgeschroefde kronen en 100 meter waterbestendigheid tot de Super-LumiNova coating op de wijzerplaat en de roterende binnenring.

Het automaat met 44mm kast is beschikbaar in drie uitgaves. Daarnaast bestaat ook een quartz-versie van 39,5mm van het horloge met unieke sportief-elegante look. Het polshorloge beschikt over Louis Vuittons gebreveteerd, slim verwisselbare systeem voor horlogebandjes.

Tambour

Louis Vuittons Tambour horloge is uitgegroeid tot een icoon dat synoniem staat voor innovatie, elegantie en vakmanschap. De specifieke vorm, die verwijst naar een trommel, maakt de Tambour uitermate herkenbaar. Sinds de lancering van de eerste Tambour in 2002, heeft het horloge zich steeds opnieuw uitgevonden: soms onder het mom van een meesterwerk van fijne sieraden, dan weer als smartwatch (Tambour Horizon) of met een opmerkelijke complicaties zoals de nieuwe Tambour Carpe Diem (2021).