Montblanc Blue Spirit

Montblanc streeft naar respect voor de planeet en het behouden van de natuur voor toekomstige generaties. Het Huis onthult de gloednieuwe collectie Montblanc Blue Spirit: een accessoirelijn met oog voor duurzame stoffen en milieuvriendelijke materialen.

De functionele collectie van rugzakken, tassen, schoudertassen en clutches is ontworpen voor iedereen die houdt van ontdekken, graag actief is in de stad en creatieve avonturiers die zich bekommeren om de natuur en hun persoonlijkheid wensen uit te drukken met stijlvol design.

De uitgekozen materialen voor deze milieuvriendelijke collectie zijn zorgvuldig geselecteerd om een negatieve impact op het milieu te beperken. Het textiel van de buitenkant van het ontwerp en de voering is een duurzaam nylon genaamd ECONYL®.

De Blue Spirit collectie is ontworpen voor iedereen die belang hecht aan milieuvriendelijk ontwerp in combinatie met een moderne toets, verfijning en functionaliteit. Bij het dragen van je favoriet Blue Spirit-ontwerp maak je een statement door je ecologische voetafdruk te verkleinen en op die manier de planeet te beschermen.