Montblanc UltraBlack

Montblanc presenteert voor het eerst een volledig zwarte collectie. De gloednieuwe lijn is een ode aan het erfgoed van het Huis in combinatie met de waarden waar Montblanc vandaag voor staat: stijl, elegantie en de eenvoud van tijdloos ontwerp.

Zwart is de ultieme kleur. Het is een uitdrukking van oneindige schoonheid en uitzonderlijk maar luxueus design. Sinds de oprichting van het Huis in 1906 maakt zwart deel uit van het DNA van Montblanc, met eboniet als belangrijkste element dat nog steeds wordt uitgekozen in hoge kwaliteit voor de unieke schrijfinstrumenten. Als onderdeel van de missie om te inspireren presenteert Montblanc Montblanc UltraBlack als allereerste collectie die alle specialiteiten van het Huis omvat.

Elk ontwerp combineert verfijning met moderniteit en is gemaakt om te inspireren en zelfvertrouwen te creëren. De designs zijn veelzijdig in stijl en helpen je tijdens je persoonlijke reis naar het bereiken van je persoonlijke doelen.

What Moves You, Makes You

Montblanc brengt bovendien de merkcampagne What Moves You, Makes You uit. Het Huis introduceert in het kader van UltraBlack twee nieuwe Mark Makers: befaamd acteur Cillian Murphy en internationaal talent en DJ Peggy Gou.