Montblanc x Maison Kitsuné

Montblanc slaat de handen in elkaar met Maison Kitsuné, kledingmerk en muzieklabel uit Parijs dat wereldwijd befaamd is door haar opvallende casual en trendy elegantie. Samen onthullen ze een collectie bestaande uit lederwaren, connected objects en schrijfinstrumenten.

De gloednieuwe Montblanc x Maison Kitsuné capsulecollectie combineert de iconische Montblanc designs met de typerende ongedwongenheid en nieuwsgierigheid van Maison Kitsuné.

Deze selectie iconische Montblanc lederwaren en accessoires uit Saffiano geprint leer met de herinterpretatie van het bekende vossenmotief van Maison Kitsuné, zijn ontworpen voor creatieve geesten die hun grenzen verkennen en zich op een persoonlijke en originele manier wensen uit te drukken. Daarbovenop geeft de capsulecollectie een nieuwe twist aan de schrijfinstrumenten, de notebook en MB 01 connected headset.

Kitsuné betekent vos in het Japans. De vos symboliseert transformatie en kan volgens de legende van gedaante veranderen net zoals Kitsuné. Het merk werd bekend door haar initiatieven en design aan te passen met grenzeloze inspiratie. Het label omvat een kledingmerk (Maison Kitsuné), een muzieklabel (Kitsuné Musique), alsook cafés, branderijen, bars en restaurants (Café Kitsuné).