Panerai Submersible Bronzo Blu Abisso

Brons: een materiaal met een vleiend erfgoed, een sensuele allure en een experimentele samenstelling. De kleur is levendig, veelzijdig en opmerkelijk door zijn neiging om zich te bedekken met een uniek patina, een symbool van het verstrijken van de tijd. Na zijn officieel debuut in 2011 is brons een essentieel element geworden van de Panerai collectie, en voor de eerst staat het het middelpunt van Panerai’s 42 mm model: de Submersible Bronzo Blu Abisso (PAM01074).

Het matte blauw van de wijzerplaat past perfect met de warme tint van het metaal. Brons wordt vervaardigd uit zuivere grondstoffen, waardoor de aanwezigheid van verontreiniging of ongewenste elementen zoals lood (< 90ppm) wordt uitgesloten.

Brons geeft de Submersible Bronzo Blu Abisso een sterke persoonlijkheid en een uitzonderlijk karakter. Zijn kwaliteiten worden versterkt door codes die altijd al deel hebben uitgemaakt van de geschiedenis vande Submersible-collectie. Deze kenmerken zijn onder andere de details op de gegradueerde bezel en de reeks grote stippen en indexen op de wijzerplaat, allemaal gecoat met beige Super-LumiNovaTM. Een perfecte harmonische mix met de esthetische identiteit van het model.