Panerai Submersible Chrono Flyback Jimmy Chin

Panerai viert de samenwerking met merkambassadeur Jimmy Chin aan de hand van een release van twee horloges én een allereerste ervaring met de bergbeklimmer in de Verenigde Staten

Bereik nieuwe hoogtes met de nieuwste Panerai horloges geïnspireerd door Jimmy Chin. Met een van deze horloges kunt u de ambassadeur van het merk enkele dagen vergezellen in het hart van het berggebied van Wyoming.

Vele avontuurlijke activiteiten zoals fotografie, bergbeklimmen, cinema en milieubescherming maken Jimmy Chin de ultieme moderne held voor wie Panerai kwaliteitsinstrumenten creëert. Zijn intelligentie, vastberadenheid en creativiteit hebben hem tot historische prestaties gebracht waaronder het feit dat hij als een van de enigen naar de top van de Mount Everest is geskied en dat hij een Oscar heeft gewonnen voor het mede-regisseren van de documentaire Free Solo. De twee horloges zijn geïnspireerd op zijn bijzonder verhaal: de Panerai Submersible Chrono Flyback – J. Chin Edition en de Panerai Submersible Chrono Flyback – J. Chin Xperience Edition is een eerbetoon aan zijn drijfveer.