Panerai Submersible Verde Militare

Bestand tegen stress en ontworpen om aan extreme omstandigheden te weerstaan, dit unieke horloge zal elke uitdaging aankunnen. Ontworpen door Panerai, de Submersible horloge collectie verwelkomt een gedurfd nieuw model: de 42mm Submersible Verde Militare (PAM01055), is speciaal ontwikkeld voor e-commerce.

Door zijn sterke identiteit is de Submersible Verde Militare geen horloge als alle andere. Het horloge daagt de regels uit dankzij zijn nieuwe esthetische dimensie, die nog nooit eerder is onderzocht. Het is het eerste onderwaterhorloge met een groene wijzerplaat. Deze ongewone kleurkeuze is geen toeval: dit model breekt bewust met de vastgestelde regels en toont met trots zijn nieuwe kleur. Dit symbolische model heeft zijn vaste plaats in de Panerai 2019 collectie. Militair groen voor een uniek horloge. Dit model combineert de kwaliteiten van een opmerkelijk professioneel instrument met de bekende technische knowhow van Panerai. Gemaakt van gesatineerd AISI 316L roestvrij staal, de kast heeft een geschroefde achterkant, een in reliΓ«f gegradueerde eenrichtings draaiende horlogering en de iconische kroonbeschermingsbrug, die zowel onderscheidend als legendarisch is.

De nieuwe Submersible Verde Militare – 42mm (PAM01055) is uitgerust met het nieuwste mechanische kaliber P.900 en voldoet aan strenge precisienormen en behoudt het klassieke uiterlijk van precisie-instrumenten die ontworpen zijn om in de diepte te worden ondergedompeld.