Piper-Heidsieck Ice Cream box

De Piper-Heidsieck Ice Cream box is terug. Geniet deze zomer van een gekoelde fles champagne of trakteer jezelf op de champagne-ijsjes gecreëerd door vier gerenommeerde Belgische ijsmakers.

Waarom enkel van een glaasje champagne nippen bij het aperitief als je weet dat hij ook uitstekend past bij je favoriete dessert of een zoete lekkernij? Geniet deze zomer nog wat langer van je bubbels met de Piper-Heidsieck Ice Cream Box, een exclusieve limited edition box die het zomerse gevoel perfect belichaamt. Vier exclusieve soorten ijs met champagnesmaak, gecreëerd door vier prestigieuze Belgische meester-ijsmakers, maken het zomerse plaatje helemaal compleet.

Ijsjes zijn hét symbool van de zomer. Zodra de zon haar intrede doet, verovert het verfrissende dessert de harten van fijnproevers over de hele wereld. Het inspireerde Piper-Heidsieck om zijn limited edition box te baseren op dit zomerse icoon. Voor het tweede opeenvolgende jaar hult het gerenommeerde champagnehuis haar Cuvée Brut in een houder in de vorm van een ijsje, de Ice Cream Cool Box, een kleurrijke en zonnige box die overal in België verkrijgbaar is.

SUMMER VIBES – De exclusieve box draagt de iconische kleuren van het Huis Piper-Heidsieck: felrood en goud. Hij ziet er niet alleen voortreffelijk uit, hij houdt ook je favoriete bubbels koel. Ideaal bij een picknick, een uitstapje naar het strand of simpelweg als koeler op je tafel. Gedurfd, elegant en origineel, de box is het perfecte cadeau voor je vrienden en familie voor eender welke gelegenheid deze zomer.