Piper-Heidsieck lanceert ‘Le Parfum’

Sinds zijn ontstaan maakt Piper-Heidsieck er een punt van om doortastendheid met uitmuntendheid te combineren. Het mag dan ook niet verbazen dat het het meest bekroonde champagnehuis van de eeuw is.

Piper-Heidsieck is nauw verbonden met de mode- en filmwereld en werkte in het verleden al samen met belangrijke internationale ontwerpers zoals Christian Louboutin en Jean-Paul Gaultier. Het riep Marilyn Monroe uit als muze nadat ze verklaarde elke avond te gaan slapen met enkele druppeltjes Chanel N° 5 en elke ochtend wakker te worden met een glas Piper-Heidsieck. De limited edition parfum-coolbox “Le Parfum” is een knipoog naar deze muze.

EEN HINT VAN VERLEIDELIJKHEID – Dit jaar lanceert Piper-Heidsieck voor de feesten een must-have parfum-coolbox, de perfecte aanvulling op de ongelooflijk populaire lipstick-collectie van vorig jaar.

Vanaf het moment dat de fles ontkurkt wordt en de sprankelende geur van Piper-Heidsieck de neusgaten bereikt, beleef je een magisch moment. De parfum-coolbox van Piper-Heidsieck is een perfect voorbeeld van een boeiende clash tussen de wereld van parfum en die van champagne – twee werelden die nochtans verschillende gelijkenissen vertonen: denk maar aan de keldermeester van een champagnehuis en de ‘neus’ van een parfumhuis, de unieke diepte van de aroma’s van zowel parfum als champagne of de assemblage van complementaire elementen om te komen tot de perfecte champagne of het perfecte parfum.

De parfum-coolbox is het ideale geschenk en zelfs het middelpunt van elk feest. Het design is gedurfd en verleidelijk: de fles in signatuurrood met gouden details oogt even luxueus als de mooiste parfumflacon. En het beste wordt tot het einde bewaard: uit de coolbox verschijnt een fles van Piper-Heidsiecks signatuurchampagne die uiteraard het best in gezelschap gedronken wordt

CUVEE BRUT – De Cuvée Brut is een frisse en elegante champagne die overal ter wereld liefhebbers van de bruisende drank overtuigt met zijn diepgang, zijn complexiteit en zijn uitbundige en sprankelende body. De fascinerende blend van knapperige pomelo, witte druiven en sappig wit fruit flirt met de zachte toetsen van frisse peer en appel. De heerlijke, rijke champagne bevat voorts subtiele accenten van amandel en hazelnoot en een zweempje citrusvruchten. Ook je smaakpapillen zullen gestreeld worden door de signatuurcuvée van het Huis – een ervaring die je steeds naar meer doet verlangen.

50-55% PINOT NOIR – 30-35% MEUNIER – 15-20% CHARDONNAY

10-20% RESERVEWIJNEN – DOSERING: 10 g/l